Hej!

Högklackar för kvinnor, 2019 Vilda europeiska och amerikanska stilöppna tår fina spetsklackar eleganta sexiga damer Sandaler, b,37,HUB Chess 2.0 L47 Thumper läder mocka grå Off vit svart,. Dock jobbar ni hemifrån med Sweol, 8-sidor samt häften som ni har med er.

Fay Waters Woherrar Fur Super Warm Down Pu läder Wedges vattentät Frosty Snow High Boot,.SPLNWTFHCNWCB Moderna dansskor dansskor med mjukt botten,

Fredag den 22 juni är det Midsommarafton och då är ni lediga från skolan.

Både på tisdag och onsdag har vi lektioner som vi brukar ha så vi ses då!

Fredag den 15 juni kl.Kvinnors plattform Wedge Ankle stövlar Hidden hög klack s 13CM Tågare Lace -up stövlar hög klack svart stövlar Holiday kort stövlar Storlek,Reebok herrar Print springa Smooth Ultimate Knit springaning skor,.  Klicka på länken för att kunna läsa mer om Vamas.

Hysch Valpar herr Tucker Lace skor bspringaaa Storlek UK 12 EU 46,

På fredag börjar vi våran lektion kl. 8.30 som vanligt och då är det Nationella prov – Tala som gäller. Strax efter kl. 10.30 följer Marit med er till IOGT.

Den 6 juni är det Sveriges nationaldag och svenska flaggans dag. Det är en helgdag så då är ni hemma.

Sol Sana kvinnor billa Heel,Antelope 804 Mary Janes,. Klicka på länken nedan för att läsa mer om detta.

Bas London herrar Lace -up Flats Dark bspringaaa (di Mguld),

Nu har vi ändrat lektionstider på onsdagar och vi har då lektion på onsdag morgon kl. 8.30 -12.00 istället för eftermiddagslektion.

Bifogar schemat nedan men schemat finns även på under fliken ”schema”.

schema-sfi2fc2fd-vt-18 (5)

På torsdag (skärtorsdagen) har vi inga lektioner på eftermiddag så då är ni lediga. Fredag (långfredagen) och måndag (annandag påsk) är röda dagar så då är vi lediga med.

Nästa vecka på onsdag är det eventuellt skiddag men det är inte klart än. Marit kan meddela er på tisdag om det är skiddag.

Ha en fortsatt bra dag!

Vi ses imorgon !

/Serap

 

Hej!

XIANGGBO -Personlighet Män's Classical Penny Loafers Drive Flat Embrosted skor Genuine läder Casual ljus -Weight Andable Round Toe Slip On,Dybilfell Shengda herrar Crocodile Embrossed läder Zipper Chukka stövlar bspringaaa,

På torsdag den 22 februari ska vi rätta prov så ni är lediga den dagen. Ni får gärna studera på egen hand hemma.

Filmregissören Antoni Krauze har avlidit, 78 år gammal.

Han har skrivit manus till och regisserat ett femtiotal filmer under sin livstid.Nike - Roshe Cortez NM Ltr,Nine Seven Patent läder Woherrar Square Toe Exquisite Heel Style mode Handgjorda skor,. Han gjorde först en rad dokumentärfilmer, och började arbeta med långfilmer 1972.BB.er Greeting Wall Sticker Kitchen Restaurang Creative Decoration Sticker, 38x75cm,.

Hans senaste film, SmolenskSkechers Boyar Herson herr Sneeaker Oxfords Navy 13,Adidas Adilette herr Bb0117,.

Han har också gjort flera andra spelfilmer om tragiska händelser i Polen, som till exempel Czarny CzwartekSkechers herr 775716 Braly -775756,.Oaheson Lace -up Sneeaker Training skor herr kvinnor Vicious Gorilla Face, 42 personer misshandlades till döds av 27 000 utskickade poliser. (Polskie Radio 15 feb 18)

Drömmen om en snar seger över Tyskland dog snabbt när Ryssland 1939 anföll Polen från öster. Ockupationen och terrorn kom nu från två håll: den tyska och den sovjetiska. Roman Dmowski och hans Nationell DemokratiSteve Madden Män's Frazier Sneeaker,.FrFR botte de cheville synthétique de crampe de démon féminin 01, Trots den inre splittringen gick nationalisterna samman och ställde upp till kamp mot ockupanterna.MINIMIOG Treads Casual skor Kvinnliga Flat Loafers vit,.

Breckelles, Dorado - 11, Western cheville, beige 5.5.,

Resultatet av detta samarbete blev NSZ (Narodowe Siły ZbrojneJEANNOT stövlar kvinnor läder svart,.F1rst Rate Woherrar hög klack Stiletto Sandals Pumpar Ankle Strap Open Toe Dress Party skor,Pleaser kvinnor Illulgu2017rsf Fstpu M Boot,.Cofra Valzer svart 12 Storbritannien,.

Bildandet av NSZ möttes dock av kritik och motstånd.Kvinnors Knee stövlar höga stövlar Comfortable Thick Heel stor Storlek (hög klack 6 -8CM),.Dr Scholl's Original Collection Woherrar Tenacious Pointed Toe Flat,.PIKOLINOS männens Bermeo M0M -4255 Oxford,Sandro & Co. Alton Oxford Dress skorFormella och moderna kläder för mänKlassisk vanlig tå,.

NSZ förhöll sig kritiskt till planerna på ett uppror i Warszawa år 1944. Man ansåg att ett sådant uppror var utan chanser till seger.CAT Livsstil Sentinel herr läder skor svart,Allen Edmonds herrar MacNeil Long Wing Tip blåcher Oxford,Stare Miasto, Gamla stan. NSZ anklagades av många för att ha mördat judar under de pågående striderna.

/Serap