Hej!

Ferrini herrar Print Belly Caiman Honey Square Toe Western Boot,G -Star herr Toublo Mid Sneeaker Mode Sneeaker,. Dock jobbar ni hemifrån med Sweol, 8-sidor samt häften som ni har med er.

Chaco Woherrar Zx2 Classic USA Sandal,.John vit Brogue Bourton stövlar i svart,

Fredag den 22 juni är det Midsommarafton och då är ni lediga från skolan.

Både på tisdag och onsdag har vi lektioner som vi brukar ha så vi ses då!

Fredag den 15 juni kl.Safety Lined stövlar Soul Rebel Platinium 1 S5 - Khaki svart Soled - Made in France,Pantofola d'guld herrar Imola Crocco herrar Low Top skor,.  Klicka på länken för att kunna läsa mer om Vamas.

T -JULY Woherrar Thick Fur stövlar Halv kort hög klack stövlar Lace Up Winter stövlar Mid Calf Botas Footbaves,

På fredag börjar vi våran lektion kl. 8.30 som vanligt och då är det Nationella prov – Tala som gäller. Strax efter kl. 10.30 följer Marit med er till IOGT.

Den 6 juni är det Sveriges nationaldag och svenska flaggans dag. Det är en helgdag så då är ni hemma.

ECCO skor Woherrar Touch Ballerina 2.0 Flat silver,Hysch Valpar bilter Maddow, Män's Loafers,. Klicka på länken nedan för att läsa mer om detta.

Frye herrar Allen Venetian Slip -on Loafer,

Nu har vi ändrat lektionstider på onsdagar och vi har då lektion på onsdag morgon kl. 8.30 -12.00 istället för eftermiddagslektion.

Bifogar schemat nedan men schemat finns även på under fliken ”schema”.

schema-sfi2fc2fd-vt-18 (5)

På torsdag (skärtorsdagen) har vi inga lektioner på eftermiddag så då är ni lediga. Fredag (långfredagen) och måndag (annandag påsk) är röda dagar så då är vi lediga med.

Nästa vecka på onsdag är det eventuellt skiddag men det är inte klart än. Marit kan meddela er på tisdag om det är skiddag.

Ha en fortsatt bra dag!

Vi ses imorgon !

/Serap

 

Hej!

Dr Marten s Union Jack 8 -Eye, Mans stövlar.,Hoxekle kvinnor Comfort Sandals sommar mode Flip Flops Flat Sandal Casual Elastisk vandrande sko,

På torsdag den 22 februari ska vi rätta prov så ni är lediga den dagen. Ni får gärna studera på egen hand hemma.

Filmregissören Antoni Krauze har avlidit, 78 år gammal.

Han har skrivit manus till och regisserat ett femtiotal filmer under sin livstid.Adidas herrar Prödator Tango 18 i Footbal skor,Fiflop Woherrar F Pop Patent Oxford,. Han gjorde först en rad dokumentärfilmer, och började arbeta med långfilmer 1972.HUNDröd Dark grå 100 Derby skor in Woven läder 08727 INTRECIO Antracit,.

Hans senaste film, Smolenskkvinnor mode Belt hög klack Ankle stövlar Autumn Winter ny Metal Buckle Round Head Martin stövlar Side Zipper Party stövlar,Smidigt kvinnoskor, Bohemiansk mönsterplatta Lace up Block Heel läder utomhus stövlar,.

Han har också gjort flera andra spelfilmer om tragiska händelser i Polen, som till exempel Czarny CzwartekKvinnlig mode i bygeln glider på Sneeaker gående Flat Loafer skor,.Platina II svart 45, 42 personer misshandlades till döds av 27 000 utskickade poliser. (Polskie Radio 15 feb 18)

Drömmen om en snar seger över Tyskland dog snabbt när Ryssland 1939 anföll Polen från öster. Ockupationen och terrorn kom nu från två håll: den tyska och den sovjetiska. Roman Dmowski och hans Nationell DemokratiGHOUD Woherrar RXLWL29 grå mocka skor,.Milwaukee Woherrar Motorcycle vattentät Square Toe Boot Genuine läder 11 tum, Trots den inre splittringen gick nationalisterna samman och ställde upp till kamp mot ockupanterna.Schutz Woherrar Strappy Sandal,.

Kvinna med kängor Buckla springat Tå Lace Up High Chunky Heel Platform Springaa Autumn Antislip Kvinna Kort Stövel,

Resultatet av detta samarbete blev NSZ (Narodowe Siły ZbrojneLädersandskor (Huaraches) Woherrar Maxx Handgjort (9, Navy blå Multi grön),.Diadora N900 herr vit maska Athletic Lace Up springaning skor,Florsheim herrar Montinaro Single Monk Oxford,.Larver herr Julian duk Caf é 65533; Purge 6553333; 11.5 D - Medium bspringaaa,.

Bildandet av NSZ möttes dock av kritik och motstånd.Campare Hot 36728 -005 Anklestövlar Män,.SUNny Store kvinnor Wedges mocka Ankle stövlar Flat Keep Warm Hairball Bow Tassel Slip -on (bspringaaa -2 -7 M US),.FRYE Kvinnors Blake Sedona Mule,Camel Active kvinnor 862.71 Hi -Top Trainers,.

NSZ förhöll sig kritiskt till planerna på ett uppror i Warszawa år 1944. Man ansåg att ett sådant uppror var utan chanser till seger.QANSI skor kvinnor ljusljus Tennis springaning Sport skor blå Storlek 8,Mode kvinnor Fall Dold Wedge skor Platform High Side Zip mode skor,Stare Miasto, Gamla stan. NSZ anklagades av många för att ha mördat judar under de pågående striderna.

/Serap